Uddannelse

Danish Body Therapy

– Uddannelse til Kropsterapeut & Practitioner

Vi opstarter jævnligt hold. Skriv til:

info@danishbodytherapy.dk og hør mere.

Læs mere om uddannelsen på hjemmesiden:

www.danishbodytherapy.dk

 

På uddannelsen lærer du bl.a.:

 • En bred vifte af massageteknikker (dybdegående, pulserende m.m.).
 • Om åndedrættet, intuition, nærhed og indføling i behandlingen.
 • Zoneterapi, akupressur og lettere ledfrigørelse/stræk.
 • Krop/psyke sammenhænge herunder diagnostisering og samtale.
 • Asiatisk behandlings- og helsetradition (meridianer, 5-element teori, chakra m.m.).
 • Danish Body Therapy – Training. Bl.a. yogaøvelser med rødder i asiatisk helsetradition.

Uddannelsen er for alle uanset hvilket erhverv du eventuelt har i dag. Rigtig mange tager uddannelse mens de arbejder, hvilket er en god løsning. Man kan således ofte regulere sine arbejdstimer i forhold til, hvor man vil lægge dem.

Uddannelsen er også oplagt som en videreuddannelse, hvis du fx er massør, zoneterapeut, coach, psykoterapeut, psykolog, læge eller kropsterapeut fra én af de andre kropsterapeutiske uddannelser.

Uddannelsen afsluttes med en eksamen, hvor du efter bestået eksamen bliver certificeret Danish Body Therapy Kropsterapeut.

Du lærer:

 • At behandle stressrelaterede tilstande hos klienten. Langt størstedelen af den vestlige verdens sygdomme skyldes en for høj stressbelastning hos klienten.
 • At behandle fysiske skader og skavanker, som klienten kommer med, og lærer at se bagom symptomerne, således at du også behandler årsagen til den opståede udfordring. Det kan være nakkespændinger, rygsmerter, mavesmerter, hovedpine eller smerter i arme og/eller ben, som klienten kommer med, der har grobund i en årsag.
 • At behandle klienter der henvender sig med udfordringer af psykisk karakter.
 • At kunne rådgive om, og forevise terapeutiske øvelser til klienten, såfremt disse skal gives.
 • At fremme din egen fysik, psykiske kapacitet, og håndtering af følelser samt akkumulere/håndtere din egen energi til gavn for dig selv og dine klienter.
 • Det meste af læringen sker ved briksen og via øvelser, og du har én underviser (én mester), som følger dig, og derved lærer dig og din læringsproces rigtig godt at kende, således at dit udviklingspotentiale hele tiden bliver fulgt tæt. Man kan sige, at din læring sker ud fra en slags mesterlære-princip.

Tilmeld dig et infomøde!

På et infomøde får du bl.a. en rigtig god indsigt i uddannelsens indhold samt nogle forklaringer på, hvorfor netop denne behandlingsform er så effektiv og har hjulpet en masse mennesker. Der vil også blive vist et udsnit af en behandling, så du i praksis kan se, hvordan der kan behandles. Sidst men ikke mindst så vil vi træne øvelser i  ca. 15 minutter. Øvelserne har flere gavnlige effekter. Især er de stressreducerende.

Tilmelding til infomøde eller uddannelsen på: info@danishbodytherapy.dk

Indgåelse af uddannelsesaftaler foregår løbende og efter aftale. Der er begrænsede og få pladser tilbage.

 

Kh

Danish Body Therapy

Kibækvænge 1

4600 Køge

Tlf. 30 47 85 20

CVR. nr. 27788661 

 

 

 


Vil du vide mere?


Har du spørgsmål til mig, så skriv bare...